Boek & nieuws van Mireille Bregman


Mireille Bregman is zo iemand in het boekenlandschap waar je op moet letten. Gedreven, getalenteerd & inhoudelijk - als historica is het niet vreemd dat ze bij Aspekt terecht kwam, immers een uitgeverij die zich onderscheidt door een breed, gespecialiseerd, historisch fonds. De reeks Bulletin Eerste Wereldoorlog in samenwerking met Stichting Studiecentrum Eerste Wereldoorlog heeft een vaste plaats veroverd. Daar kwamen essaybundels over de Tweede Wereldoorlog bij. Mireille Bregman beheert momenteel als redacteur het non-fictie deel van Aspekt. Daarnaast is zij een soort literaire - en boeken-duizendpoot.  Want ook recenseert zij voor De Boekenkrant. 



Goed op de hoogte van wat er speelt sluit zij voor het najaarsnummer in #boeken en nieuws de zomer af en geeft zij een preview van wat zoal in het najaars- en winterseizoen op stapel staat. Een rubriek die smaakt naar meer! (MdB)

Boekenkrant: www.boekenkrant.com



De reeksen Eerste- en Tweede Wereldoorlog zijn vaste bakens van - en voor Aspekt en trekt vele specialisten uit binnen- en buitenland. Mireille Bregman is bezig met een digitaliseringsproject.