Bühne op de Antwerpse boekenbeurs


Nog even en het is weer zover: tussen 29 oktober en 12 november vindt in Antwerpen - expo hallen de jaarlijkse boekenbeurs plaats. Het is een beurs waar in Nederland likkebaardend naar wordt gekeken sinds bij ons de grote persbeurzen nagenoeg zijn verdwenen. Op piekdagen is het in de hallen - een groter complex dan de RAI - drukker dan de huishoudbeurs. Alle belangrijke uitgeverijen presenteren zich, er zijn publieksoptredens, signeersessies en last but not least mag er gekocht worden. Voor velen is het een jaarlijks terugkerend boekenfeest.

Bühne op de beurs 

Aspekt draait op topdrukte in die dagen, want de uitgeverij presenteert zich breed op de beurs. Karrenvrachten boeken gaan die kant op, auteurs willen langskomen, en de stand moet worden bemenst, twee weken lang. Een drijvende kracht is Karl Daeseleire de vertegenwoordiger van Aspekt in België. Altijd present, scherp en goedgemutst. Bühne hoort er natuurlijk bij op de beurs - er liggen stapeltjes, er zijn nummers met beurskorting en voor de nieuwsgierige passant is Bühne een goody die niet gemist mag worden! (MdB)

Karl Daeseleire aan het werk


Overleg met Perry Pierik, die tijdens de beurs volop actief is

Perry Pierik op de beurs
Promotie van Bühne

Info over de beurs: Boekenbeurs Antwerpen expo - van 29/10 tot 12/11 - bij station Antwerpen Centraal zijn er al bordjes naar de metro richting Antwerpen expo. (sluitingsdagen beurs - inventarisatie etc. - ma 6/di7/wo 8 november)

Aspekt is te vinden bij de stand van Booxxe - 301, Hal 3

Populaire posts