Mooie recensie van het voorjaarsnummer en meer: gidsen in het boekenlandschapmooie recensie op Anns boekenblog

Anneke van Dijken begon ruim een jaar geleden op haar blog boeken te bespreken die ze had gelezen en een aanrader vond. Maar ook ging haar blog over andere interesses - handwerken, dieren. Totdat ze als het ware een verborgen talent in haarzelf ontdekte: veel mensen voor boeken enthousiasmeren.

De ideale recensent begint eigenlijk altijd zo: een persoonlijke passie voor boeken en lezen groeit uit tot iets wat interessant is voor meer mensen dan alleen de eigen kring. Ideaal omdat de frisse blik niet verloren gaat binnen het schaakspel van meer gevestigde boekbesprekers, die in meerdere of mindere mate óók schrijven voor hun achterban.

De redactie van Bühne is daarom extra blij met haar mooie recensie van het voorjaarsnummer.

->->->->naar de recensie

->->-> naar Surfing Ann voor meer boekbesprekingen


Voor lezen als een passie die wordt vertaald naar bruikbare informatie voor anderen is een blog het ideale podium

Mieke Schepens is óók geen onbekende meer binnen het boekenlandschap. Ook zij vertaalt haar passie voor boeken naar een breder publiek op haar blog: 'Graag gelezen'.

Veel van de besprekingen op deze blogs bieden een plus: namelijk geschreven vanuit belangstelling voor alles wat met het boekenbedrijf te maken heeft gecombineerd met een vlotte pen.

Shyama Hopman trekt er op uit om schrijvers te ontmoeten. Mede daardoor is zij goed ingevoerd in de wereld van de literatuur en de boeken. Toch heeft ook zij haar frisse blik niet verloren en een eigen stijl ontwikkeld op haar blog Shyama in boekenland.


Het logo van Mieke Schepens
Anneke van Dijken, Mieke Schepens, Shyama Hopman  - het zijn waardevolle gidsen in het grote boekenaanbod. We moeten ze koesteren! (MdB)
Tazzy Jeninga richt zich met name op het genre Horror en Fantasy - maar daarnaast heeft ze een veelzijdige (boeken) belangstellingPopulaire posts