Doorgaan naar hoofdcontent

Aankondiging en oproep: zondag 14 april presentatie voorjaarsnummerIn de sfeervolle OBA - bibliotheek Amsterdam - aan het Roelof Hartplein - wordt op zondag 14 april alweer de vierde Bühne presentatie gehouden. De presentatie van het voorjaarsnummer is in handen van Bert van Galen, bekend van radio/televisie Zaanstreek en van AmsterdamFM.

De middag begint om 14.00 uur. Er is deze keer ruimte voor 4 auteurs - twee in het eerste uur en twee in het tweede - die een korte presentatie van hun werk kunnen geven.


Impressie van de presentaties met Reinold Widemann, Hans van Willigenburg, Mathilde Renes, Reindert Brongers, Hein Heijnen e.v.a. De middag wordt live uitgezonden op facebook en er wordt een video van gemaakt.

Bijzondere gasten in het eerste uur van zondag 14 april zijn Konstantin Rau en Frank Träger van Klaus Mann Intiative Berlin, die speciaal voor een Klaus Mann herdenking naar Amsterdam komen. In het tweede uur komt het interview aan bod met beeldend kunstenaar Joost van Santen. Jan de Rooy komt praten over zijn herinneringen aan zijn zus, de schrijfster/vertaalster/dichteresse Wiesje van Santen.

Auteurs met een bijdrage in het komende voorjaarsnummer die een presentatie* willen geven kunnen een email sturen naar: tijdschriftbuhnevanaspekt@gmail.com

Bühne presentatie voorjaarsnummer

Wanneer? zondag 14 april

Aanvang? 14.00 uur

Waar? OBA Roelof Hartplein 430 Amsterdam

Toegang? vrij


* Auteurs die zich aanmelden moeten denken aan een bijdrage van ongeveer 10 minuten in de vorm van gedichten of (fragment van) een kort verhaal

Wees allen welkom!In beeld

Over het oog van beeldend kunstenaar Annette Ong: rubriek Kunst in beeld

Het hachelijke van schrijven over Bach: een polemiek in Bühne

Hans Dütting en Rubén Darío: dichten over een dichter

Pieter Sparre over weemoed en omzien: wat overblijft

Jan de Rooy in de Special Bühne - in goed gezelschap

Perry Pierik en Knolle