Robert Jan Blom special: op het snijvlak van creativiteit en ondernemerschap



Er bestaan mensen bij wie het lukt om naast een druk bezette baan boeken te schrijven en ook nog zitting te nemen in een gemeenteraad. Wie de website raadpleegt van Robert Jan Blom - robertjanblom.nl - weet meteen met zo iemand van doen te hebben. De binding tussen politiek en ondernemerschap lijkt in eerste instantie een grote inspiratiebron voor Robert Jan Blom. Hij publiceerde talloze boeken op dit terrein. Een van de aanleidingen waardoor hij een graag geziene gast werd in radio- en televisieprogramma's. Maar ook schrijft hij poëzie en proza en begeeft hij zich op het pad van spiritualiteit.

Een veelzijdig mens dus met een lange staat van dienst, aan wie een Bühne special wordt gewijd. Ondernemerschap vraagt om creativiteit en andersom, zal het dagelijkse bestaan binnen ondernemerschap of - in het geval van Blom - binnen dat van politicus gecombineerd met ondernemerschap en schrijven daarover - de wens naar het aanboren van een andere, creatieve bron oproepen. Laat u verrassen door deze Bühne! (MdB)





Een greep uit de publicaties van Robert Jan Blom. Zakelijk adviserend naast proza en een publicatie over leven en toekomstverwachtingen.

(Voor) bestellen kan: info@uitgeverijaspekt.nl - 9.95 per exemplaar